Barion Pixel

A mai naphoz nincsenek emlékeim

karcolatok

4 999 Ft

– Te is olyan vagy, aki a repülőn a szárnyat fotózza a felhők fölött?
– Soha nem ülök a szárnyak mögött.

Szentesi Éva új kötetének főhőse képzeletben repülőre száll, hogy fentről vizsgálhassa önmagát, a testét, az életét. A testi és a lelki traumák utáni létezést, az őt körülvevő világot, a véletlenek összefüggéseit (amelyek csak messziről tűnnek véletlennek). Hogy milyen a viszonya a férfival, akivel él abban a sokféle vonatkozásban, ami az újrakezdést jelenti.

Ahogy a mozaikszerű gondolatok összeállnak, kirajzolódnak egy olyan nő körvonalai, akin a közösségi média, a közvélemény elvárásai ejtenek sebet, sokkal nagyobbat, mint az egykori drasztikus műtéti beavatkozások. Mert mi marad nekünk, ha mindent megosztunk magunkról?

Felsejlik ezzel párhuzamosan korunk is, amelyben szinte minden pusztulásra ítéltetett, de ezt nem veszi észre senki – még főszereplőnk is csak az új niacinamidos krémet reklámozza, miközben darabokra hullik a civilizáció.

Kedves Olvasó!

A könyveimet tőlem is megrendelheted névre szóló aláírással, személyes üzenettel. A rendelésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy minden egyes kötetet magam csomagolok és adok fel az aláírás után, így a megérkezése kicsivel több időt is igénybe vehet. Azt is tudnod kell, hogy minden könyvet automatikusan dedikálok a megrendelő nevére, így ha másik névre kéred, vagy nem kérsz névre szóló dedikálást, jelezd ezt nekem a megjegyzésnél. Köszönöm, hogy olvasol. 

Üdvözlettel: Szentesi Évi

KiadóOpen Books Kiadó
Kiadás éve2024
Nyelvmagyar nyelvű
Borítókartonált füles
Oldalszám224
ISBN szám978-963-572-396-6