Barion Pixel

Merkúr a retrográdban

regény

4 999 Ft

Az elveszett főhős két barátnőjével együtt csetlik-botlik a boldogsághoz vezető rögös úton. Összekavarnak a főnökkel, újabbnál újabb diétákba fognak, testi és lelki kezelésekre járnak. Cigarettafüstös konyhákban, fehérboros poharak fölött vitatják meg az élet dolgait, számolnak be nagy hírekről, közben összeszólalkoznak, de támogatják egymást.
Szentesi Éva regénye egyfajta látlelet arról, hogyan értelmezi magát egy harmincas, gyermektelen nő a 2020-as években, mit gondol önmagáról, a testéről, az életéről, és hogyan funkcionál egy párkapcsolatban, ha még nem tudott megküzdeni az örökölt anyai mintákkal.

A Merkúr a retrográdban egy konyhai nagymonológ, amit végighallgatnak a barátnők, akik nem bírják ki, hogy ne véleményezzék.

Kedves Olvasó!

A könyveimet tőlem is megrendelheted névre szóló aláírással, személyes üzenettel. A rendelésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy minden egyes kötetet magam csomagolok és adok fel az aláírás után, így a megérkezése kicsivel több időt is igénybe vehet. Azt is tudnod kell, hogy minden könyvet automatikusan dedikálok a megrendelő nevére, így ha másik névre kéred, vagy nem kérsz névre szóló dedikálást, jelezd ezt nekem a megjegyzésnél. Köszönöm, hogy olvasol. 

Üdvözlettel: Szentesi Évi

KiadóOpen Books Kiadó
Kiadás éve2024
Nyelvmagyar nyelvű
Borítókartonált füles
Oldalszám224
ISBN szám978-963-572-444-4